Krachtige juridische partner in franchise

Köster Advocaten kan zich als een van de weinige kantoren in Nederland met recht franchisespecialist noemen. De franchiseadvocaten van Köster Advocaten zijn door hun jarenlange ervaring in de franchisewereld bekend met alle facetten van het franchiserecht en verzorgen vanuit hun verschillende specialismen voor u een oplossing op maat. Op alle fronten denken wij met onze cliënten mee.

Het adviseren, het opzetten van franchise organisaties, het begeleiden van collectieven van franchisenemers en het procederen, daar zijn wij ervaren in. Franchisegevers en franchisenemers in de retail (food en non-food), de mode, en de dienstverlening, de zorg en de uitzendbranche behoren tot onze cliënten.

Myrthe Steenhuis Margot Span Matthijs Ariëns
Myrthe Steenhuis
LinkedinMail06 13 37 19 30

“Franchise is een bijzondere samenwerkingsvorm. Dat rechtvaardigt ook een bijzondere aanpak die zich met name laat kenmerken door pragmatisme en doortastendheid. Ik kan daarbij bogen op een jarenlange ervaring als franchisespecialist. Door mijn voorzitterschap van Stichting Centraal Bureau Fast Food Service en mijn lidmaatschap van MeerFranchise ben ik daarnaast zeer goed op de hoogte wat er zich in de diverse branches afspeelt.”

Margot Span
LinkedinMail06 21 59 20 76

“Eén van de succesfactoren van franchising is een krachtige franchiseformule. Een franchiseformule is het resultaat van uw ideeën en investeringen. Het is belangrijk om die franchiseformule te beschermen. Vanaf het ontstaan tot en met de exploitatie van de formule ondersteun ik u daar graag bij. Of het nu gaat om het opstellen van licentie-afspraken, de deponering van uw merk of het optreden tegen namaak. Mijn aanpak: praktisch, efficiënt en creatief."

Matthijs Ariëns
LinkedinMail06 21 26 29 45

“Franchise begeeft zich op het snijvlak van diverse rechtsgebieden. Dat maakt franchise interessant en uitdagend tegelijk. Mijn brede kennis en jarenlange ervaring staan garant voor efficiënt en slagvaardig handelen, waarbij de wens van de cliënt centraal staat. Voor iedere juridische kwestie een snelle, praktische en voor u zo goedkoop mogelijke passende oplossing. Daar ga ik voor.”

Wij schrijven artikelen voor (online) magazines als FranchisePlus en geven geregeld gastcolleges aan de Haagse Hogeschool. Daarnaast heeft Myrthe Steenhuis een cursus franchiserecht ontwikkeld voor E-wise.